avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Activitate Kadrian123

Activitate Kadrian123

Discuție Buna Seara !!
Buna seara tuturor as dori sa va adresez o intrebare care pare un pic ciudata as dori sa invat niste legi de care omul se loveste in fiecare zii pentru mine personal spre de exemplu ce acte imi trebuie cand cumpar o casa sau cand vand o casa , drepturile mele ca om , drepturile mele la locul de munca si etc.
Răspuns la discuția Buna

Ionut.ion a scris:

Eu as incepe cu datele mele, dvs., de identificare, as continua cu descrierea modului in care s-a produs accidentul ( De ex; In data de...., in jurul orei.. ieseam din parcarea proprietate personala si din cauza neatentiei, a apei de pe carosabil, etc......am pierdut controlul auto. pentru o fractiune de secunda si am zgariat bara spate a auto cu nr. de inmatriculare... care era parcat corespunzator/necorespunzator pe locul de parcare Nr.... )
Am lasat un numar de telefon pentru contact si rezolvarea amiabila a problemei dar nu am fost contactata pana la ora la care dau declaratia...
O sa va indrume politistul mai bine dupa ce ii povestiti evenimentul...
Nu uitati ca aveti 24 de ore la dispozitie pentru a declara accidentul...
Mai exista si posibilitatea ca partea cealalta sa fi declarat deja accidentul...

Va mulțumesc domnul Ionuț !!!
Răspuns la discuția Buna

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
In urma accidentului au rezultat victime sau doar pagube materiale?
Daca au rezultat victime...cercetarea o va face politia, o sa va ia dummnealor declaratia...
Daca au fost doar pagube materiale... puteti incheia "amiabila".

Nu ai existat victima am frecat doar bara spate la o mașina și nu am găsit proprietarul i-am pus numărul in geam dar nu o răspuns și am zis sa ma duc sa dau o declarație la poliția rutieră și vreau sa depun o declarație care sa fie scris corect in descrierea Declarației și as dori un ajutor cum sa încep cu declarația și cum sa închei mulțumesc !!!
Discuție Buna
Am avut primul meu accident rutier și nu am la cine sa apelez doar la acest site îmi puteți spune și mie cum sa scriu Declarația mea corect deoarece nu mi sa mai întâmplat un astfel de eveniment