avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna Seara !!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna Seara !!

Buna seara tuturor as dori sa va adresez o intrebare care pare un pic ciudata as dori sa invat niste legi de care omul se loveste in fiecare zii pentru mine personal spre de exemplu ce acte imi trebuie cand cumpar o casa sau cand vand o casa , drepturile mele ca om , drepturile mele la locul de munca si etc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:05, 7 Aprilie 2020
Intrati pe google si veti gasi raspunsuri la toate aspectele semnalate. Succes.
incepeti cu constitutia si continuati cu noul cod civil, dreptul muncii...etc
va asteptam cu intrebari concrete, puteti sa intrebati aici cand va confruntati cu o problema.. cand veti avea o casa de vandut , cand veti intampina probleme la munca., eventuale probleme in comunitatea in care locuiti.. ca nu va ajuta sa invatati legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare 1burebista 1burebista Buna! Intr-o romanie in care nimeni nu respecta legea, pentru a putea sa faci ceva trebuie cel putin sa sti legea. De aceea asi vrea sa imi invat drepturile, ... (vezi toată discuția)
Apartament trecut cu contract vz-cumparare Mirela42 Mirela42 Buna ziua, As dori sa semnalez o situație. Parintii mei mi au incheiat un contract de vanzare cumparare inainte de casatorie , aproximativ in anul 1996, cu ... (vezi toată discuția)
,,controlul de rutina" este o metoda abuziva de a opri o masina. cai de atac? rosal10 rosal10 Buna seara. O tema destul de discutata este [b]motivul opririi unui conducator auto de catre un echipaj de politie[/b] ,,Controlul de rutina\\" nu este ... (vezi toată discuția)