Buna!
Intr-o romanie in care nimeni nu respecta legea, pentru a putea sa faci ceva trebuie cel putin sa sti legea. De aceea asi vrea sa imi invat drepturile, sa imi stiu legile cu care ma pot apara, sa stiu cand sunt tratat incorect si sa stiu ce pot face in legatura cu asta.
Ca sa pot face aceste lucruri trebuie sa incep de undeva. Informati-ma de unde? Ce ar trebui sa incep sa citesc, concret.
pai, intai ar trebui sa incepi cu ... "ce te doare mai tare", adica, incepand sa inveti legalitatea problemelor pe care le ai in prezent, pentruca, invatand aceasta, in mod sigur vei prinde din legislatie mult mai mult decat ceea ce ai nevoie, legislatia nu se refere la o anume problema ci, in general, dar, adaptand problemei in cauza, articolul din lege, studiind asta, vei cuprinde vrand, nevrand, aproape toata legislatia, asta si pentruca, cine vrea sa se apere, este bine sa stie intradevar, ce drepturi si obligatii are, si, rezolvand problema prezentului, vei prinde "gust" pentru cunoasterea a "ce te apara si ce te poate acuza", si nu numai atat, daca vrei sa-ti aperi interesele, dincolo de "institutiile avocatesti", cel mai bun avocat "iti poti fi tu insuti", bafta !.
Facultatea de drept
isabela09
Buna ziua,
Stiu ca probabil sunteti satui de astfel de intrebari,insa as vrea si eu sa stiu daca este posibil sa ai o cariera in domeniul juridic daca nu ai ... (vezi toată discuția)