Buna seara,
Stau intr-o vila cu 6 apartamente,moștenire de la socrii. După moartea lor am hotărât sa ne mutam,si ne-am apucat de renovare. Noi stam la parter iar deasupra noastră nu este locuit. Am refăcut curtea,am refăcut gardul,în total aproximativ 15000lei.In același timp trebuie refăcut și acoperișul,pt ca este foarte degradat .
În condițiile în care apartamentul de deasupra nu este locuit dar este proprietatea cuiva,care nu răspunde la telefon,nici la mesaje,cum pot recupera o parte din investițiile făcute,si de asemenea sa refacem acoperisul.
Dar cum pot reclama acest lucru? Un întreg departament a încercat să discute cu superiorii,dar fără succes. Consideră că este legal ce fac ei,iar noi nu avem aprobate concediile .
Buna seara,
Lucrez la o multinaționala și,teoretic concediile ar trebui stabilite de la începutul anului,dar niciodată nu se face asa. Mi-am luat bilet la mare înainte de Pasti,pt perioada august. Dar,acum o saptamana au anunțat că fabrica va fi închisă în iulie timp de o săptămână, și toate lumea trebuie să își i-a concediu. Ce putem face,pt ca nu numai eu mi-am planificat concediul in august,pt a nu accepta această decizie .