avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Stau intr-o vila cu 6 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Stau intr-o vila cu 6 apartamente,moștenire de la ...

Buna seara,
Stau intr-o vila cu 6 apartamente,moștenire de la socrii. După moartea lor am hotărât sa ne mutam,si ne-am apucat de renovare. Noi stam la parter iar deasupra noastră nu este locuit. Am refăcut curtea,am refăcut gardul,în total aproximativ 15000lei.In același timp trebuie refăcut și acoperișul,pt ca este foarte degradat .
În condițiile în care apartamentul de deasupra nu este locuit dar este proprietatea cuiva,care nu răspunde la telefon,nici la mesaje,cum pot recupera o parte din investițiile făcute,si de asemenea sa refacem acoperisul.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:34, 13 Februarie 2021
Încercați să aflați detalii despre proprietar fie de la Cartea Funciară fie de la taxe si impozite dacă locuitii intr un oras mai mic unde oamenii se cunosc si sunt mai înțelegători.După ce aflați nuerle proprietarului transmiteți notificare prin av in care solicitaț ce doriti dvs.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! locuiesc într-o vila cu etaj, proprietate mixta, ... smari smari Bună ziua! Locuiesc într-o vila cu etaj, proprietate mixta, la parter, având calitatea de proprietar. Vila este constituita din 4 apartamente, din care ... (vezi toată discuția)
Vecinul din casa de alaturi ocupa apartamentul casei de la parter desi nu este proprietar alexberi alexberi Este vorba de o casa cu 2 apartamente, cel de la parter cumparat pe legea 112 si cel de la etaj retrocedat la care sunt in prezent proprietar. In ... (vezi toată discuția)
Dauna casnica cauzata de degradarea liniei alimentare apa Florentina1994 Florentina1994 Bună ziua, locuim la parterul unui bloc cu 4 etaje, la final de septembrie am fost inundați în baie. Practic s-a spart o conducta de alimentare apa rece ... (vezi toată discuția)