Buna ziua,ieri am aflat ca am 2 popriri pe salariu.Intrebarea mea este daca au voie sa oprească jumatate din salariul net in conditiile in care eu Nu am fost instintata decat de una dintre ele si daca pot pune popriri pe contul alocației copilului.Cum ar trebui sa procedez sau am.vreo posibilitate sa se oprească decat 1 treime din sal.net
Va multumesc frumos pt raspuns.Nu vreau ca tatal biologic sa fie trecut,vrem doar ca pe certificatul de nastere sa fim trecuti eu si soțul.Deci trebuie sa facem un proces pt adoptia fetitei,sa inteleg.Imi puteti spune va rog frumos care ar fi primii pasi pt.a incepe demersurile si cam cat ar dura întreaga procedura .
Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot schimba numele de familie al fiicei mele.Mentionez ca fetita este trecută pe fostul meu nume de dinainte de căsătorie.Este o situatie mai delicata zic eu,tatal biologic al copilului nu a vrut sa aiba niciun fel de treaba cu mine,ne-am despartit inainte de a naste,si de asemenea a refuzat sa se treaca pe certificatul de nastere.Eu nu mai păstrez legatura cu el si nici nu am pretentii materiale de la el.In momentul de fata as dori sa stiu cum trebuie sa procedez pt a schimba numele fetitei,si cum putem face ca sotul meu sa figureze pe certificatul de nastere si pt ca fetita sa aiba acelasi nume de famiilie ca noi.Va multumeac