avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poprire
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poprire

Buna ziua,ieri am aflat ca am 2 popriri pe salariu.Intrebarea mea este daca au voie sa oprească jumatate din salariul net in conditiile in care eu Nu am fost instintata decat de una dintre ele si daca pot pune popriri pe contul alocației copilului.Cum ar trebui sa procedez sau am.vreo posibilitate sa se oprească decat 1 treime din sal.net
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:06, 27 Februarie 2020
O puteti contesta pe cea de care nu stiti, nu v-ati aparat in instanta si ati pierdut.
Puteti notifica executorul ca in acel cont se vireaza alocatia copilului si ca aceasta nu se poate executa si cereti returnarea sumei deja oprite
La notificare sa atasati si o adeverinta de la AJPIS din care sa rezulte ca alocatia copilului este virata in acel cont.
Ultima modificare: Joi, 27 Februarie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a oprit indemnizatia de crestere copil si alocatia de stat. cui pot sa ma adresez? alina_mirela00 alina_mirela00 buna ziua! problema mea este urmatoarea in 2010 am intrat in indemnizatie pentru crestere copil pana in 2012. in ultimile trei luni in care luam ... (vezi toată discuția)
Poprire diurna Dinu_Aurelian Dinu_Aurelian Buna seara,am si eu o problema,ca majoritatea celor care vi se adreseaza...a fost pusa in aplicare o poprire pe numele meu,mi-au fost blocate conturile,a fost ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii misima misima Buna ziua. Luna aceasta, pe 14 Aprilie, fetita mea a implinit 2 ani. Ce demersuri trebuiesc facute pentru ca alocatia de 80 lei/luna sa fie virati direct ... (vezi toată discuția)