avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate GYNAQ

Activitate GYNAQ

Mulțumesc, am fost la un notar , voi mai merge si la altul. Voiam sa știu si alte păreri.
Mulțumesc, am reclamat si am primit un nou raspuns in care au fost luate in calcul cele 10 zile.
Fratele a decedat in Canada urma cu 10 ani dar nu este declarat încă in Romania. Mama mea a decedat recent. Necazurile au început de la testamentul lăsat de care mai ales mama nu trebuia sa afle ce conține.
1. In calitate se soră- moștenitoare a mamei împreună cu fiica lui majoră, dar care nu a mai dat nici un semn de viată, a cărei adresa sau CNP-ul nu le cunosc, cum pot solicita deschiderea testamentului care a fost înregistrat in Montreal, Canada , acum 10 ani?
2. Cum pot deschide dezbate moștenirea de pe urma mamei ?
3. Mama a avut un teren arabil de care prin procura m-am ocupat in ultimii 6 ani, pot lucra si cere in continuare subvenția APIA?
Va mulțumesc anticipat.
Pana la data înregistrării plângerii la Judecatorie au fost doar 10 zile, dar nici astea nu au fost luate in calcul.
Am recuperat permisul după 29 de zile dar după ce am pierdut procesul si am predat permisul ptr diferența, mi-au comunicat ca pot ridica permisul doar după alte 90 zile.

latka a scris:

Depunerea plingerii a suspendat executarea sanctiunii contraventionale complementare (suspendare permis). Din momentul acela puteati sa mergeti sa va recuperati permisul.

asta stiam si eu dar ei nu am luat in calcul cele 29 de zile pana am primit din nou drept de conducere in urma contestatiei
Mi-a fost reținut permisul fără drept de conducere pentru trecere la nivel cu calea ferată cu semnalizare acustica pentru 90 de zile. Am contestat si mi-am recuperat permisul după 29 zile. Am pierdut procesul, am predat in termen permisul, dar mi s-a comunicat ca cele 29 de zile nu se iau in calcul si trebuie sa aștept încă 90 de zile. Este corect? Cele 29 de zile nu se iau in calcul?