avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezbatere succesiune cu nepoata fara date de contact. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezbatere succesiune cu nepoata fara date de contact.

Fratele a decedat in Canada urma cu 10 ani dar nu este declarat încă in Romania. Mama mea a decedat recent. Necazurile au început de la testamentul lăsat de care mai ales mama nu trebuia sa afle ce conține.
1. In calitate se soră- moștenitoare a mamei împreună cu fiica lui majoră, dar care nu a mai dat nici un semn de viată, a cărei adresa sau CNP-ul nu le cunosc, cum pot solicita deschiderea testamentului care a fost înregistrat in Montreal, Canada , acum 10 ani?
2. Cum pot deschide dezbate moștenirea de pe urma mamei ?
3. Mama a avut un teren arabil de care prin procura m-am ocupat in ultimii 6 ani, pot lucra si cere in continuare subvenția APIA?
Va mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2021
GYNAQ, utilizator
Cel mai recent răspuns: GYNAQ , utilizator 16:14, 1 Aprilie 2021
Mergeti la notar.
Daca nu rezolvati la notar mergeti la avocat.
Este mult de discutat daca nu rezolvati la notar.
Mulțumesc, am fost la un notar , voi mai merge si la altul. Voiam sa știu si alte păreri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare certificate mostenitor din 1987 dupa moartea tatalui so renuntare la succesiune say neacceptare a mostenirii dupa moartea mamei 1994(succesiune nedeschisa) Geta Nedelea Geta Nedelea Ma numesc Geta In 1987 am obtinut certificate de mostenitor EU,mama si fratele. In 1994 mama a murit si nu am deschis Inca succesiunea. Sunt in Canada si nu ... (vezi toată discuția)
O problema de succesiune / mostenire ALALAL ALALAL buna seara am si eu o intrebare pentru dumneavoastra? sotul meu a avut un unchi care a decedat in luna august 2005, defunctul nu a fost casatorit si nu ... (vezi toată discuția)
Cum se impart bani la succesiune eu2008 eu2008 bunicul meu a avut 2 fete cu una din ele nu vb.de 10 ani,cu cea de-a 2 fiica(care este si mama mea)au fost in relati buni pana acum 3 luni cand a ... (vezi toată discuția)