avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Activitate Olaru George

Activitate Olaru George

Da , am intrebat , si singurul raspuns pe care îl primesc este "Nu sunt gata " da cu un pic de panica si o schimbare de atitudine din partea lor, si asta imi da foarte mult de gandit , in conditile in care analizele sunt platite de catre mine , de acum 7 saptamani ,
Este foarte curioasă treaba , si nu stiu cum sa rezolv problema
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mi se pare cel putin curioasa problema dvs. Ati intrebat la INML daca buletinul a fost ridicat de catre politie si nu v-au raspuns?

Domnule avocat , merg o data la 2 zile la INML si nimeni nu imi raspunde , un avocat credeti ca ar putea intra printre ei sa rezolve ceva ?
Buna ziua , întâmpină o altă problemă , de 2 saptamanii umblu pe la INML, nimeni nu poată să imi spuna de ce nu au ajuns analizele la organele de cercetare, în condițiile în care analizele trebuie făcute în primele 15 zile de la recoltarea probelor , precizez ca sunt plătite de mine , de mai bine de 2 luni .Ce pot face pentru afla ce se intampla cu analizele ? Ma intereseaza doar sa plece dosarul către instanța , nu sa am câștig de cauză,
Răspuns la discuția Permis suspendat
Pentru mine este primul dosar , facut din prostie ca altfel nu am cum sa zic , am 9 de permis și am o singura amenda pt centura , nu sunt "șoferu" model ,dar nici nu am omorât pe cineva , mi-am asumat si o sa raspund in fata legi , am intrebat de dovadă doar pt ca am casa in constructie si mai e nevoie de una alta , în rest sănătatea și toate cele bune
Eu am inteles , si suport consecințele, indiferent care sunt acelea .
Nu am condus beat de multe ori , nu am accidente , asa ca nu stiu Dc trebuie sa duci discuția la extrem , stai linistit ca mi-am asumat ce am facut, si nu vreau sa scap de pedeapsă, am intrebat doar pentru a stii daca pot obtine dovada , asa ca nu stiu care e problema ta
Buna ziua , Se poate obtine dovada de circulatie pana la solutionarea cazului ? Mentionez ca am fost prins cu o alcolemie de 0,53 in aerul expirat , e pt prima data cand sunt prins, nu am cazier sau incindente in trafic . Ce pot face pt a grabi solutionare dosarului? Analizele leam platit chiar din urmatoarea saptamna ,si nu au ajuns la sectia de politie , au trecut 2 luni de atunci , Multumesc