avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Buna ziua , Se poate obtine dovada de circulatie pana la solutionarea cazului ? Mentionez ca am fost prins cu o alcolemie de 0,53 in aerul expirat , e pt prima data cand sunt prins, nu am cazier sau incindente in trafic . Ce pot face pt a grabi solutionare dosarului? Analizele leam platit chiar din urmatoarea saptamna ,si nu au ajuns la sectia de politie , au trecut 2 luni de atunci , Multumesc
Cel mai recent răspuns: Olaru George , utilizator 10:36, 3 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti posibilitatea sa solicitati prelungirea dreptului de circulatie deoarece dvs vi s-a eliberat dovada fara drept de circulatie.
Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza,
Daca doriti celeritate si o individualizare favorabila, angajati-va un avocat care sa va asigure asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor judiciare.
Inteleg ca pana acum nu ati mai fost prins cu alcool in sange.
Ar fi interesant sa ne spuneti de cate ori ati condus in starea aceea ....
Eu asa inteleg, ca acum ati avut ghinion.
Stiti cati oameni nevinovati au murit din cauza unor conducatori auto ca dumneavoastra?
Ultima modificare: Luni, 1 Iulie 2019
gigiz, utilizator
Nu am condus beat de multe ori , nu am accidente , asa ca nu stiu Dc trebuie sa duci discuția la extrem , stai linistit ca mi-am asumat ce am facut, si nu vreau sa scap de pedeapsă, am intrebat doar pentru a stii daca pot obtine dovada , asa ca nu stiu care e problema ta

Olaru George a scris:

Nu am condus beat de multe ori ,

Iata, aceasta, sigur este o problema. Chiar si de"cateva ori" este foarte grav.
Despre asta este vorba domnule Olaru George.
Acum ati inteles?
Eu am inteles , si suport consecințele, indiferent care sunt acelea .

Alte discuții în legătură

Am condus autoturismul fiind sub influenta alcoolului - consecinte? mariuscuzdriorean mariuscuzdriorean buna ziua.saptamana trecuta am fost oprit de catre un agent de politie.am condus in jur de 500 m.am facut proba cu aparatul alcooltester si mi-a iesit 0.53 ... (vezi toată discuția)
Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat avand atasata o caruta. consecinte? ContSters326208 ContSters326208 ce pedeapsa risca daca a fost prins de politia rutiera fara permis baut,cu tractorul neinmatriculat,avand atasata la el o caruta normal care nu poate fi ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)