Buna ziua , Se poate obtine dovada de circulatie pana la solutionarea cazului ? Mentionez ca am fost prins cu o alcolemie de 0,53 in aerul expirat , e pt prima data cand sunt prins, nu am cazier sau incindente in trafic . Ce pot face pt a grabi solutionare dosarului? Analizele leam platit chiar din urmatoarea saptamna ,si nu au ajuns la sectia de politie , au trecut 2 luni de atunci , Multumesc
Nu aveti posibilitatea sa solicitati prelungirea dreptului de circulatie deoarece dvs vi s-a eliberat dovada fara drept de circulatie.
Cat dureaza cercetarile, veti avea dreptul de conducere suspendat.
Daca veti fi trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza,
Daca doriti celeritate si o individualizare favorabila, angajati-va un avocat care sa va asigure asistenta juridica si reprezentarea in fata organelor judiciare.
Inteleg ca pana acum nu ati mai fost prins cu alcool in sange.
Ar fi interesant sa ne spuneti de cate ori ati condus in starea aceea ....
Eu asa inteleg, ca acum ati avut ghinion.
Stiti cati oameni nevinovati au murit din cauza unor conducatori auto ca dumneavoastra?
Nu am condus beat de multe ori , nu am accidente , asa ca nu stiu Dc trebuie sa duci discuția la extrem , stai linistit ca mi-am asumat ce am facut, si nu vreau sa scap de pedeapsă, am intrebat doar pentru a stii daca pot obtine dovada , asa ca nu stiu care e problema ta