Buna ziua , Se poate obtine dovada de circulatie pana la solutionarea cazului ? Mentionez ca am fost prins cu o alcolemie de 0,53 in aerul expirat , e pt prima data cand sunt prins, nu am cazier sau incindente in trafic . Ce pot face pt a grabi solutionare dosarului? Analizele leam platit chiar din urmatoarea saptamna ,si nu au ajuns la sectia de politie , au trecut 2 luni de atunci , Multumesc
Da domnule gigiz foarte grav este... sa-i dea cu executare 5 ani, 10 ani pentru asa ceva, in schimb cei care omoara pe trecerea de pietoni 1-2 persoane isi iau cu suspendare.
Sunt satul de astfel de deontologi, sa bagam in puscarii pe unii care nu omoara pe nimeni iar pe altii care provoaca accidente si curma vieti omenesti nevinovate le dam cu suspendare, halal legi, halal justitie, halal tara...halal oameni cu gandire stricata, sunt de acord sa fie pedespe aspre dar cand vezi ca unii omoara si isi iau cu suspendare...
@Olaru George, la justitia din Romania te poti astepta la orice, unii au 7-8-10 dosare pentru conducere cu permis suspendat si scapa de toate si altii fac puscarie pentru 2-3...
Pentru mine este primul dosar , facut din prostie ca altfel nu am cum sa zic , am 9 de permis și am o singura amenda pt centura , nu sunt "șoferu" model ,dar nici nu am omorât pe cineva , mi-am asumat si o sa raspund in fata legi , am intrebat de dovadă doar pt ca am casa in constructie si mai e nevoie de una alta , în rest sănătatea și toate cele bune