avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Analize pierdute: de 2 săptămâni umblu pe la INML ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Analize pierdute: de 2 săptămâni umblu pe la INML și nimeni nu poată să-mi spună de ce nu au ajuns rezultatele la organele de cercetare. Ce pot face pentru afla ce se întâmplă?

Buna ziua , întâmpină o altă problemă , de 2 saptamanii umblu pe la INML, nimeni nu poată să imi spuna de ce nu au ajuns analizele la organele de cercetare, în condițiile în care analizele trebuie făcute în primele 15 zile de la recoltarea probelor , precizez ca sunt plătite de mine , de mai bine de 2 luni .Ce pot face pentru afla ce se intampla cu analizele ? Ma intereseaza doar sa plece dosarul către instanța , nu sa am câștig de cauză,
Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: roxana2008 , utilizator 21:40, 5 Iulie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la INML puteti afla daca a fost ridicat buletinul de analiza toxicologica de catre curierul politiei.
Domnule avocat , merg o data la 2 zile la INML si nimeni nu imi raspunde , un avocat credeti ca ar putea intra printre ei sa rezolve ceva ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mi se pare cel putin curioasa problema dvs. Ati intrebat la INML daca buletinul a fost ridicat de catre politie si nu v-au raspuns?
Da , am intrebat , si singurul raspuns pe care îl primesc este "Nu sunt gata " da cu un pic de panica si o schimbare de atitudine din partea lor, si asta imi da foarte mult de gandit , in conditile in care analizele sunt platite de catre mine , de acum 7 saptamani ,
Este foarte curioasă treaba , si nu stiu cum sa rezolv problema
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mi se pare cel putin curioasa problema dvs. Ati intrebat la INML daca buletinul a fost ridicat de catre politie si nu v-au raspuns?

Cereți lămuriri în scris , printr-un mail etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta alcoolului sorinstirboiu sorinstirboiu Buna ziua, pe data de 8 septembrie 2016 am mutat masina cca 7 m intr-o parcare dupa care au venit 2 agenti de politie si mi-a fost pus aparatul etilotest care ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de ... Valentina2001 Valentina2001 Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de 03.05.2021 a fost oprit de brigada rutiera din sectorul 3 cu o alcoolemie de 0,48 în etilotest ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influienta bauturilor alcoolice si am avut 0.45 ... Popsergiu520@gmail.com Popsergiu520@gmail.com Am condus sub influienta bauturilor alcoolice si am avut 0.45 la etilotest mi-sa recoltat probe dar nu mi sa comunicat rezultatul de unde as putea sa-mi aflu ... (vezi toată discuția)