avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de ...

Bună dimineața am și eu o întrebare soțul meu în data de 03.05.2021 a fost oprit de brigada rutiera din sectorul 3 cu o alcoolemie de 0,48 în etilotest este prima oara care sa urcat asa la volan și prima oara nu mai are antecedente a fost la INML i sa recoltat probe de sânge țin sa precizez ca el are 11 luni decât deține permisul multă lume ne sperie am încercat sa plătim analizele nea spus ca la sfârșit de săptămână să sunam credeți ca o sa i iasa mai mult la probele de sânge peste limita de 0,80 țin iară sa precizez ca are vârstă de 23 de ani și în jur de 50 kg care știe sau care ați mai trecut prin aceiași situație un răspuns concret ar fii totuși mai ok ca noi ne gândim sa nu i se anuleze de tot nu a făcut accident nu a lovit pe nimeni deci FĂRĂ victime pur și simplu doar băut atâta tot!! Este începător
Va mulțumesc frumos și aștept un răspuns!!
~ Conținut șters la cerere ~
este prima oara care sa urcat asa la volan și prima oara

țin sa precizez ca el are 11 luni decât deține permisul

tot nu a făcut accident nu a lovit pe nimeni deci FĂRĂ victime pur și simplu doar băut atâta tot!! Este începător

Cand am citit "prima oara", m-am gandit ca are vreo 20 de ani de condus
Cred ca nu constientizati gravitatea faptei si sper pt bine lui, ca sotul dvs sa nu aiba aceeasi atitudine in instanta, pt ca da, va ajunge in instanta.

Va dați seama ca nu a avut o atitudine nasoala nici atunci si nici nu o sa aibe era normal doar ca alcoolul nu îl mai scoate nimeni dacă angajez avocat ce credeți ca se întâmpla tot aceiași chestie
Sotului dvs i s-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute si pedepsite de art. 336 alin. 1 Cod penal
Cat dureaza cercetarile, dreptul de conducere este suspendat. Daca o sa fie trimis in judecata si condamnat, permisul se anuleaza.
Pentru celeritate, sa solicite organului de up sa plateasca contravaloare buletinului de analiza toxicologica.
In functie de situatia de fapt, o sa se dispuna efectuarea unei expertize privind calculul retroactiv al alcoolemiei.
Solutionarea dosarului penal poate dura intre 1 an si 3/4 ani in functie si de atitudine procesuala a sotului dvs.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 87, alin. (1) din oug nr. 195/2002 - consecinte stoica gheorghe stoica gheorghe ce consecinte vor fi in cazul in care epilotestul a aratat 0.73 si cele ale recoltari 1.25 find soldat si cu accident fara victime in data 18.09.2008 si find ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Ovi1991 Ovi1991 Subiect: alcool la volan Buna ziua, In urma cu ceva timp am fost prin la volan cu o alcolemie de 0,48 la mie am stat 6 luni de zile asteptand analiza la ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru aicool la volan stefyka stefyka Buna ziua, vin in atentia dvs cu urmatoarea problema, in data de 24.11.2013 sotul meu a fost oprit in trafic de un echipaj de politie ptr. verificare. La ... (vezi toată discuția)