Buna ziua, pe data de 8 septembrie 2016 am mutat masina cca 7 m intr-o parcare dupa care au venit 2 agenti de politie si mi-a fost pus aparatul etilotest care mi-a rezultat o alcoolemie de 0.84. Am fost dus la recoltarea probelor biologice, dupa care am revenit la sediul politiei pentru declaratii. La aproximativ 2 saptamani am fost si am achitat analizele probelor biologice la sediul iml. Au trecut aproape 3 luni de cand le-am platit, si agentul care s-a ocupat de dosarul meu nu a primit nici un rezultat la probe.Stie cineva cat dureaza sau ce ar trebui facut?
Se elibereaza la solicitarea organelor care au cerut recoltarea in vederea determinarii alcoolemiei.
Faceti o cerere sa va comunice daca a fost obtinut buletinul de analiză toxicologică sau daca a fost solicitat.
Puteti lua legatura si cu IML, desi este mai greu sa obtineti informatii de acolo. Nu sunt obligati sa vi le furnizeze, pentru ca nu sunteti cel care a solicitat efectuarea.
Buna ziua,
Luati legatura cu INML si solicitati sa se comunice acele rezultate la politie.
Oricum nu asteptati minuni avand in vedere ca in sange va iesi minimum 1,5% si va fi dosar penal.