ccristy a scris:
Anul 2017 cred că s-a prescris.
Pentru dobânzi și penalități, dacă vor fi, veți primi decizii de impunere, în care se precizează sumele și termenul de plată. Deciziile astea pot să vină după luni bune, sau chiar ani.
Vă înșelați! Prescripția apare după 5 ani întregi la care se adaugă anul în curs.
Stiu ca se pot si esalona datoriile catre Anaf daca sunt sume importante. Nu ati dorit acest lucru sau nu v-au spus despre asta cei abilitati?
Si inca o intrebare, unde ati incadrat in Declaratia Unica in ce categorie: "coletele expediate cu ramburs"?
Multumesc pentru amabilitate.
Buna ziua,
Cum ati aflat sumele care apar in evidentele celor de la DGAF, la care fac referire? cele pe care le-ati trecut in Declaratia unica? Adica exista si riscul ca ei sa aiba niste sume si noi sa trecem alte sume in DU
Bună, ați avut de platit si contributi sociale?
Am primit si eu o notificare de la DGAF si am facut declaratiile unice si depus si am platit impozitul pe venit brut plus contributiile sociale CAS si CASS deorece aveam rambursuri peste 12 salari anuale
Anul 2017 cred că s-a prescris.
Pentru dobânzi și penalități, dacă vor fi, veți primi decizii de impunere, în care se precizează sumele și termenul de plată. Deciziile astea pot să vină după luni bune, sau chiar ani.
@dragos.b35
Dupa crearea contului in SPV, de pe anaf.ro/servicii online/declaratii electronice descarcati, completati, validati si transmiteti declaratiile pentru fiecare an de realizare a veniturilor.(sunt variante diferite pentru fiecare an)
Dupa depunere generati dIn SPV obligatiile de plata.
Sigur o sa va calculeze penalitati si accesorii.
Cateva informatii aici
[ link extern ]