avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate andrei30

Activitate andrei30

Răspuns la discuția Conflict proprietar-chirias
Nu avem nici o chitanta de la el, dar avem toate facturile la gaz, curent, intretinere pe acest apartament din ultimii trei ani.
Ne intelegem bine cu vecinii care ne-au spus de mai multe ori ca ar fi bine sa ne cautam in alta parte sa stam ca este un om ciudat (noua ne-a zis ca este vaduv, apoi am aflat de la vecini ca sotia lui traieste si a divortat de ea pt "prietena de 30 de ani")Si vecinii au ajuns la diverse conflicte cu el de-a lungul timpului.
Una dintre vecine a locuit in chirie la acesta si ne-a spus ca a ajuns la mutarea ei din acest apartament la un conflict destul de mare pentru ca respectivul spunea ca ii lipsesc anumite lucruri pe care de fapt nu le avusese in apartament.
Oricum ne-am mai linistit, mergem acum la politie sa facem plangere pt orice eventualitate.
Va multumim din tot sufletul!
Va rog mult sa ne ajutati cu un sfat. De 3 ani de zile eu si sotia mea locuim intr-un apartament cu chirie pe care l-am inchiriat de la un domn.
Acum o zi, am primit un telefon de la respectivul domn de 65 de ani care sustine ca prietena lui de 30 de ani se intoarce in 2 zile cu fratii ei (care locuiesc in Spania si din cate stim se ocupa cu lucruri ilegale pe acolo) si ca nu au unde sa stea.
Ne-a amenintat ca daca nu ne luam lucrurile in 2 zile (ceea ce e imposibil) respectivii ne vor scoate afara lucrurile si ne bat.
Cum ne putem proteja. Mentionam ca avem un contract cu respectivul domn in care este stipulat un preaviz de 2 luni in cazul incetarii contractului de inchiriere. Nu este un contract legal, deoarece apartamentul nu este declarat la fisc, dar atat avem.
Va rugam mult sa ne ajutati cu sfaturi cum ne putem proteja, deoarece nu vrem sa riscam sa ramanem fara lucruri sau chiar sa luam bataie.
Va multumesc frumos!
Multumesc frumos!Sper sa rezolv!
Detin o firma si am devenit administratorul ei recent.Am 75% din procentele firmei si fostul administrator mai are 25% procente.Anul trecut fostul administrator mi-a luat dreptul de semnatura in banca pentru a nu mai putea face tranzactii.In prezent, desi detin administratia firmei si majoritatea procentelor, banca nu-mi permite sa am dreptul la contul firmei fara acordul fostului administrator care nu doreste sa semneze actele prin care sa imi redobandesc dreptul de semnatura in banca.

PS.Sunt in pragul disperarii, am multi furnizori de platit si nu am accces la contul firmei mele.Are dreptul banca de a imi limita dreptul meu ca administrator la cont?In prezent "se joaca cu contul firmei mele" asociatul cu 25 % procente care nu mai are in rest nici o functie in firma.

Sunt socat!Va rog sa ma ajutati ca efectiv nu mai suport "betele in roate" ale fostului administrator!