Deci cand revin din concediu de crestere, nu pot sa ma dea afara?
Practic imi incepe evaluarea incepand din momentul reintoarcerii, pe perioada de 1 an, nu?
Buna ziua! Eu am lucrat in ultimii 3 ani la patron, iar incepand cu data de 2 august m-am angajat ca functionar public, locul fiind castigat prin concurs la data de 16 iulie.
La aceiasi data 16 iulie am nascut, am ramas 42 de zile acasa, si am revenit p 2 la munca, sotul intrand in luna tatalui in concediu de crestere copil. Incepand cu data de 27 septembrie, i se termina luna si trebuie sa intru eu in concediu de crestere.
Intrebarea mea este: eu fiind pe postul de Debutant, trebuie dupa un an sa primesc o evaluare pentru avansare, iar eu daca intru in concediu , dupa ce termin concediu de 2 ani, pot sa revin pe acelasi post si sa nu imi pierd locul de munca?
Reincepe evaluarea mea incepand de cand ma reintorc? Sau pierd locul de munca pentru ca nu am primit evaluarea? Ce se intampla dupa ce se termina concediul de crestere ? Sau pot intra in concediu de crestere?
Pai si cele 42 de zile obligatorii de postnatal? Cum as putea sa ma prezint la noul kob, daca sunt obligata sa stau 42 de zile legale acasa.
Nu pot sa imi faca contractul dupa terminarea acestor 42 de zile ?
Buna ziua! Daca am dat un concurs pentru un post ( la stat,) si l.am obtinut fiind in concediu prenatal si lucrand la o alta firma, cum as putea proceda pentru a-mi da demisia de la vechiul job si a-mi face contractul la noul job, avand concediu deja dus la actualul serviciu
Tin sa specific, ca o sa intru curand in postnatal. Si vreau sa stiu cum imi pot pastra noul loc de munca. Daca nu pot intrerupe acest concediu de crestere