avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Eu am lucrat in ultimii 3 ani la patron, iar incepand cu data de 2 august m-am angajat ca functionar public, locul fiind castigat prin concurs la data de 16 iulie.
La aceiasi data 16 iulie am nascut, am ramas 42 de zile acasa, si am revenit p 2 la munca, sotul intrand in luna tatalui in concediu de crestere copil. Incepand cu data de 27 septembrie, i se termina luna si trebuie sa intru eu in concediu de crestere.
Intrebarea mea este: eu fiind pe postul de Debutant, trebuie dupa un an sa primesc o evaluare pentru avansare, iar eu daca intru in concediu , dupa ce termin concediu de 2 ani, pot sa revin pe acelasi post si sa nu imi pierd locul de munca?
Reincepe evaluarea mea incepand de cand ma reintorc? Sau pierd locul de munca pentru ca nu am primit evaluarea? Ce se intampla dupa ce se termina concediul de crestere ? Sau pot intra in concediu de crestere?
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
Delia94, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:18, 12 Septembrie 2019
Pe durata suspendarii raportului de serviciu, se suspenda toate termenele care au legatura cu modificarea si/sau executarea acestuia.
Deci cand revin din concediu de crestere, nu pot sa ma dea afara?
Practic imi incepe evaluarea incepand din momentul reintoarcerii, pe perioada de 1 an, nu?
Cand reveniti din concediu de crestere, nu pot sa va concedieze...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la revenirea la serviciu din concediu crestere copil andreiuta andreiuta Buna serara, as avea nevoie de cateva sfaturi in legatura cu intoarcerea la serviciu din concediu de crestere copil. Mai am 6 luni pana termin cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere la munca din concediu crestere copil Catalin_Smaranda Catalin_Smaranda Buna ziua, Momentan sotia se afla in concediu de crestere copil (CCC) pentru 2 ani. Contractul de munca este suspendat. Intrebari: 1. Sotia poate sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - suspendare post _tania. _tania. Va rog mult daca poate cineva avizat sa imi lamureasca urmatoarea problema: Firma la care lucram inainte sa intru in concediul ingrijie copil urmeaza sa isi ... (vezi toată discuția)