avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Activitate Paul-Danut

Activitate Paul-Danut

Salut! Este posibila urmatoarea situatie?
- proprietarul unei masini incheie un contract de comodat auto intre el si mine
- eu inchei contract de comodat auto intre mine si SRL-ul meu
Pot sa ma angajez la compania X zicand ca masina proprietarului e "pe firma mea"?
Răspuns la discuția Cazier auto

ynocentta a scris:

Va adresati Serviciul rutier teritorial
Urmeaza sa achitati o taxa de 4 lei la Directia Generala de Finante Publice din municipiul resedinta de judet de care apartineti, ,care va elibera o chitanta.
Ulterior se completeaza o cerere catre Serviciul rutier cu solicitare eliberarii cazier auto cerere care sa contina datele de stare civila, la care se ataseaza chitanta, copie Carte de identitate si permis de conducere

Inclusiv aceste demersuri se pot face de catre persoana imputernicita? Sau doar personal de catre posesorul permisului de conducere? Multumesc!
Am incheiat un contract de inchiriere in urma cu cateva luni, iar proprietarul m-a asigurat ca va merge cu acesta la ANAF ca sa fim in regula dpdv legal. Am motive sa cred ca nu a facut acest lucru. Iar din moment ce doresc infiintarea unui PFA cu sediul la adresa unde platesc chirie, am urmatorarea intrebare:

Cum verific daca intr-adevar este inregistrat la ANAF? Am un exemplar ramas semnat de mine si de proprietar, dar care numai a contract nu arata.

Daca totusi contractul nu este inregistrat la ANAF ii pot cere proprietarului sa incheie un contract de comodat cu mine in vederea infiintarii firmei?

Multumesc