avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social PFA pe baza contractului de inchiriere
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social PFA pe baza contractului de inchiriere

Am incheiat un contract de inchiriere in urma cu cateva luni, iar proprietarul m-a asigurat ca va merge cu acesta la ANAF ca sa fim in regula dpdv legal. Am motive sa cred ca nu a facut acest lucru. Iar din moment ce doresc infiintarea unui PFA cu sediul la adresa unde platesc chirie, am urmatorarea intrebare:

Cum verific daca intr-adevar este inregistrat la ANAF? Am un exemplar ramas semnat de mine si de proprietar, dar care numai a contract nu arata.

Daca totusi contractul nu este inregistrat la ANAF ii pot cere proprietarului sa incheie un contract de comodat cu mine in vederea infiintarii firmei?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Loredana080 , utilizator 08:19, 7 Iulie 2019
Bună ziua,
Da, puteți încheia un contract de comodat,chiar dacă contractul de închiriere nu e înregistrat la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura inregistrare contract anaf luciano55 luciano55 Buna ziua ma poate lamurii si pe mine cineva... am inchiriat un spatiu pt a face un SRL( firma in curs de infiintare doar rezervare facuta la denumire) La ... (vezi toată discuția)
Proprietar- inchiriere o parte din apartament 2 camere emiliadin emiliadin Buna ziua, va contactez in legatura cu 2 chestiuni: 1. As dorii sa stiu cum pot inchiria din suprafata unui apartament de 60 mp, doar 50 mp? Ce act ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere sediu firma. Anastasia gar Anastasia gar Cheltuieli intretinere sediu firma. Buna ziua, pt un pfa de medic colaborator, ce are sediul in apartamentul meu, proprietate personala, la infiintarea pfa ... (vezi toată discuția)