avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazier auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazier auto

De unde se elibereaza cazierul auto
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Paul-Danut , utilizator 17:10, 11 Octombrie 2019
Va adresati Serviciul rutier teritorial
Urmeaza sa achitati o taxa de 4 lei la Directia Generala de Finante Publice din municipiul resedinta de judet de care apartineti, ,care va elibera o chitanta.
Ulterior se completeaza o cerere catre Serviciul rutier cu solicitare eliberarii cazier auto cerere care sa contina datele de stare civila, la care se ataseaza chitanta, copie Carte de identitate si permis de conducere
Se elibereaza cazierul auto in 48 ore.
Se ridica personal sau de alta persoana cu procura/imputernicire.
Potrivit noilor prevederi legale, cazierul auto se elibereaza pe o perioada de maxim 5 ani, astfel
ca vor aparea eventualele abateri din trafic din urma cu maxim 5 ani, spre deosebire de vechile reglementari care presupuneau o perioada de 10 ani.
Daca am domiciliul pe buletin in Bucuresti si permisul eliberat de politia Brasov, imi poate elibera Bucurestiul cazier auto?

ynocentta a scris:

Va adresati Serviciul rutier teritorial
Urmeaza sa achitati o taxa de 4 lei la Directia Generala de Finante Publice din municipiul resedinta de judet de care apartineti, ,care va elibera o chitanta.
Ulterior se completeaza o cerere catre Serviciul rutier cu solicitare eliberarii cazier auto cerere care sa contina datele de stare civila, la care se ataseaza chitanta, copie Carte de identitate si permis de conducere

Inclusiv aceste demersuri se pot face de catre persoana imputernicita? Sau doar personal de catre posesorul permisului de conducere? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Paul-Danut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto ContSters442557 ContSters442557 Cum si de unde imi iau cazierul auto pas cu pas? e gratuit ? (vezi toată discuția)
Cazier auto. ce conţine mai exact? shado564 shado564 Bună , am fost luat în considerare pentru un post de şofer pe maşină 3,5t , în comunitate. Am strâns toate actele necesare pt dosarul de angajare , mai ... (vezi toată discuția)
Cazier auto Mihai Matei Mihai Matei Buna ziua, am trecut in cazierul auto doua abateri (contraventii), exista posibilitatea sa fie sterse? Daca da, atunci um se procedeaza? Va multumesc mult. (vezi toată discuția)