avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate eugenstefan77@yahoo.com

Activitate eugenstefan77@yahoo.com

Răspuns la discuția Model decizie radiere firma
Nu are nici o datorie
Nu are nici o datorie
Nu are nici o datorie
Am fost la registru a zis sa fac o decizie.dizolvare si sa revin peste 2 luni am nevoie dacă m-a puteți ajuta cu un model .Multumesc
Am fost la registru a zis sa fac o decizie.dizolvare si sa revin peste 2 luni am nevoie dacă m-a puteți ajuta cu un model .Multumesc
As dori da radiez un SRL și am fost la registrul și mi-a spus sa fac o decizie .cu ART 31. M-a ajuta cineva cu model ?
Răspuns la discuția Executare silita
Am făcut contestație la executare .in termenul legal de 15. Zile .ma poate executa pana se termina procesul .eu nu am nici o vina societatea a fost cesionată la notar cu bunuri și acum după 7 ani m-am trezit cu somație și titlu executoriu .

Company Advising a scris:

Teoretic in 15 zile. Dar puteti contesta. Dati mai multe detalii.

Am primit somație de la Finante și titlu executoriu pentru răspundere solidare eu am cesionat societatea in 2012 sunt pensionar in cât timp ma executa am făcut contestație la judecătorie .
Buna zis am cesionat in anul 2014 o societate cu bunuri .la notar .avea 3 masini acum mi-a venit răspundere solidara mentionez ca firma a preluat-o un nou administrator și încă societatea deține bunuri .noul administrator nu A vrut sa prezinte o mașina care i am dat-o cu tot cu firma .masina figurează pe firma și nu îl întreabă nimeni nimic .