avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit somație de la Finante și titlu executoriu pentru răspundere solidare eu am cesionat societatea in 2012 sunt pensionar in cât timp ma executa am făcut contestație la judecătorie .
Teoretic in 15 zile. Dar puteti contesta. Dati mai multe detalii.
Am făcut contestație la executare .in termenul legal de 15. Zile .ma poate executa pana se termina procesul .eu nu am nici o vina societatea a fost cesionată la notar cu bunuri și acum după 7 ani m-am trezit cu somație și titlu executoriu .

Company Advising a scris:

Suspendarea executarii silite pana la solutionarea contesatiei ati solicitat?

eugenstefan77@yahoo.com a scris:

Am făcut contestație la executare .in termenul legal de 15. Zile .ma poate executa pana se termina procesul .eu nu am nici o vina societatea a fost cesionată la notar cu bunuri și acum după 7 ani m-am trezit cu somație și titlu executoriu .

Company Advising a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Executarea silita ContSters111614 ContSters111614 Buna ziua.As dori si eu un raspuns .Anul trecut am luat pe firma un credit la care sotul a pus gaj masina,am platit primele 3 rate dupa care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita contraventie smeagull smeagull Buna ziua, Sunt consilier juridic la primul abuz al primariei asupra s.c. la care lucrez, si am nevoie de putin ajutor: Starea de fapt: Politia comunitara a ... (vezi toată discuția)