Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa care nu e intabulata pe casa am doar autorizatia de constructie pe numele meu altceva nimic iar terenul are alt propietar?in momentul de fata nu am primit nici o instiintare de la executoru dar miau spus creditori adica niste vecini ca mau dat spre executare.daca nu am primit inca nimic in ce stadiu ne aflam?
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
În vederea înștiințării debitorului, executorul judecătoresc va comunica o copie de pe încheierea de încuviințare a executării silite, însoțită de titlul executoriu în copie certificată de executor pentru conformitate cu originalul și de somație, punându-i-se în vedere ca în termen de 15 zile de la primirea acesteia să plătească întreaga datorie, inclusiv dobânzile și cheltuielile de executare.
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Se incheie un proces verbal de situatie, apoi se face o documentatie cadastrala si se deschide cartea funciara. Cheltuielile necesare vor fi avansate de creditor și vor fi imputate debitorului cu titlu de cheltuieli de executare silită.
Insa nu este cazul sa va panicati daca creditorul nu are inca un titlu executoriu. Sau are?