avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Separatie bunuri din timpu casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Separatie bunuri din timpu casatoriei

Buna seara pot sa trec casa pe numele meu daca a fost construita de sot inaintea casatoriei?avem o executare si as vrea sa stiu daca near ajuta o separare de bunuri executarea fiind pe el.ce acte imi trebuie pt separare?
Cel mai recent răspuns: Gradmariana_92 , utilizator 21:47, 19 Februarie 2018
Buna seara
Mergeti la un notar care va va explica in concret ce inseamna si cum se poate facea acea separare de bunuri.
Nu cred sa va ajute foarte mult fiind facuta ulterior emiterii somatiei de executare silita.
Multumesc.somatia inca nu am primito sa facut doar incunviintare de executare pe site judecatoriei,insa anu trecut a trimis executoru scrisoare la primarie in care cere despre informati si acum stie ca sotu are autorizatie de constructie pe numele lui.deci nu ma ajuta separatia?
Terenul de sub casa e pe numele socrului noi avem doar autorizatia de constructie p numele sotului.putem intabula pe socru?casa near ajuta?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
Gradmariana_92, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Încuviințare de executare silită în data de 26.05.2017, dar eu nu am primit nimic de la executor. În ce termen trebuie trimisă somația? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua in 26.05.2017 mi sa facut o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei insa inca nu am primit nimic de la executor ce se intampla in ce ... (vezi toată discuția)
Separare bunuri Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua am primit o incunviintare de executare doar pe siteu judecatoriei in 26.05.2017.ma ajuta sa fac separare pe bunuri dintre mine si sot as vrea sa trec ... (vezi toată discuția)