avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incunviintare de executare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incunviintare de executare

Buna seara,imi cer scuze ca va deranjez din nou insa stau ca pe ace.am primit o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei in 26.05.2017 doar pe site nu am fost anuntata prin alte mijloace.insa nici pana acum nu am primit somatia de plata sau altceva in scris de la executor.in ce stadiu ma aflu?exista un termen in care trebuie sa vina somatia?sunt executata la cererea unor creditori(vecini).multumesc

Alte discuții în legătură

Creditorii mi-au spus că au inițiat procedura de executare imobiliară. este posibil acest lucru dacă imobilul nu este întabulat? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua dupa legea noua un imobil care este neintabulat si terenul imobilului are alt propietar.cum se procedeaza dupa legea noua?se poate executa o casa ... (vezi toată discuția)
Încuviințare de executare silită în data de 26.05.2017, dar eu nu am primit nimic de la executor. În ce termen trebuie trimisă somația? Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua in 26.05.2017 mi sa facut o incunviintare de executare silita pe site judecatoriei insa inca nu am primit nimic de la executor ce se intampla in ce ... (vezi toată discuția)
Bunuri facturate Gradmariana_92 Gradmariana_92 Buna ziua am o incunviintare silita pe casa toate bunurile de la termopane la mobila am chitanta pe numele altcuiva intrebarea e daca pe bunuri am facturi pe ... (vezi toată discuția)