avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am un dosar de executare silita din anul 2021 in care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am un dosar de executare silita din anul 2021 in care executorul ...

Am un dosar de executare silita din anul 2021 in care executorul a cerut incunviintarea in istanta si mi-a trimis in mod corect somatia la dosarul de excutie; pina in luna noiembrie 2024 escutarea silita a fost suspendata pentru diferite motive; ciind esecutarea siilita s-a reluat creditorul a cerut majorarea creantei urmarita silit in dosarul inizial presentind titluri executorii care nu au fost cerute in dosarul initial de esecutie civila(titlurile executorii adaugate la respectivul dosar sunt intrate in prescriptie datorita faptului ca in termen de 3 ani creditorul nu a cerut aceste sume, si deci a pierdut dreptul de a cere esecutarea silita a acestor sume);intrebarea mea este unde cum pot sa aflu, sa verific, daca executorul a cerut din nou incuviintarea de esecutie in istanta pentru modificarea sumei din dosrul de esecutie inizial? pentu suma care este scrisa in dosarul inizial am somatie pentru sumele marite nu am nici un fel de somatie;unde se inregistreaza somatiile ? cine emite somatiile?

Alte discuții în legătură

Perimare executare silita bancara Doru Piroi Doru Piroi Buna seara. La un credit de nevoi personale nu am mai putut sa platesc ratele. Banca prin executorul judecatoresc a cerut executarea silita la judecatorie si a ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva - cum procedez? MariaB59 MariaB59 Buna ziua, Am facut un credit la [editat] acum 3 ani si ceva in valoare de 4.400 ron, credit la care din diverse motive nu am reusit sa achit ratele la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)