Buna ziua, Rog un raspuns pentru urmatoarea situatie:
Sunt menbru in asociatia de parinti a scolii si secretar, iar din acest an ( 19 sept) am anuntat retragerea mea din asociatie pe grupul de whatapp al acesteia.
Acum cateva zile am primit de la presedinta asociatiei solicitarea buletinului pentru pentru a actualiza la banca, buletinul vechi cu care am intrat in asociatie fiind expirat.
1 . Eu nu stiam ca buletinul meu a fost depus la banca, si cand am spus acest lucru presedintei mi-a transmis ca, conform legii trebuie sa anunte la banca cine este in comitetul director si ca i se cer buletinele, Iar acum pentru actualizarea datelor.
2 . Am cautat dar nu gasesc nico informatie referitoare acestei situatii pe internet.
3. Presedinta asociatiei a anuntat de anul trecut ( an scolar 2022-2023) ca Presedinte, un alt domn, l-a si pus pe grupul scolii si al comitetului, iar dansul in aceasta calitate facea informari si raspundea la anumite intrebari/ situatii.
Eu sincer, nu inteleg de ce nu mi-a s-a pus in vedere de atunci ca buletinul meu ajunge la banca, si acum sunt pusa sub presiune sa le trimit buletinul ca altfel banca va bloca conturile asociatiei, ca eu creez probleme unei asociatii intregi si mi se mentioneaza de catre presedinta fondatoare, si nu de cel anuntat anul trecut presedinte, ca am avut si un aport minim in asociatie. Aportul minim la nivelul meu de secretar, a fost asa: am adus o sponsorizare de 3000 de lei, care mi s-a spus ca v a fi folosit in contul clasei copilului meu, si o parte a si fost cheltuita asa, iar o alta am predat-o cand am anuntat pe whapp retragerea din asociatie, mai ramand un rest si in contul asociatiei. Insa, la orice comentariu l-am avut referitor procedurii antibulliyng , plus o hartie trimisa primariei de sector pe acest subiect, fapt ce a deranjat pe toata lumea, mi s-a reprosat ca fac rau scolii..., si de atunci am fost luata, parerea mea, la ochi ca sunt omul care deranjeaza, si oricum nu ai cum sa vii tu cu ceva nou intre niste oameni obisnuiti intrun fel, si din cate stiu, vice presedintele si un parinte din crp si nu doar ei, si acel presedinte, pus sau nu oficial, au tot avut discutii referitoare activitatii scolii sau asociatiei si pe mine nu m-au chemat, Asa ca,.. cum pot ei sustine acum de implicarea mea minima din moment ce nici macar nu am fost luata in calcul....!?
Eu nu am certitudinea ca buletinul mi se cere pentru banca, si chiar de a fi asa, cum depinde blocarea/ deblocarea contului unei asociatii de o singura persoana si aceea avand calitatea de secretar??
Nu stiu daca nu cumva mai fac si alte acte retroactiv cu el.
Va rog un sfat, nu doresc sa pun piedici nimanui dar nici sa servesc pe tava buletinul meu.
Multumesc.
Buna seara,
Tot pe acest subiect as mai adauga si eu ceva, ce se intampla cu firma si angajatii firmei in toata aceasta perioada, cand asociatul unic/ administrator e decedat si nu a ramas nimeni la conducere. Mentionez ca nu a fost alt administrator desemnat, abia se dezbate succesiunea. Platile au fost facute la zi, si salariile pt luna iunie, (desi la data platii salariilor el deja decedase) dar cat de legal mai lucram noi daca nu avem desemnata nicio persoana care sa conduca activitatea firmei si sa supravegheze salariatii si contabila traseaza sarcinile si spune sa continuam activitatea ca nu avem ce face altceva pana nu se desemneaza alta persoana.
Multumesc anticipat!
Buna ziua.
Scurt si la obiect, taxa pentru contor electric trebuie s-o achit eu, cel care am cumparat direct de la dezvoltator apartamentul, nu el ca si dezvoltator?
De un an de zile de cand am cumparat apartamentul, am achitat energia electrica prin suma de la intretinere, factura fiind pe dezvoltator pt toate blocurile si defalcand sumele pe fiecare apartament.
De ieri ne-a pus anunt pe geam, sa mergem sa-i achitam 400 lei contorul pentru a putea mai departe sa ne facem, in sfarsit, noi ca proprietarii contracte pe numele noastru.
Va multumesc!