avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa contor electric bloc nou se achita de catre ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa contor electric bloc nou se achita de catre proprietari? sau de dezvoltator?

Buna ziua.

Scurt si la obiect, taxa pentru contor electric trebuie s-o achit eu, cel care am cumparat direct de la dezvoltator apartamentul, nu el ca si dezvoltator?

De un an de zile de cand am cumparat apartamentul, am achitat energia electrica prin suma de la intretinere, factura fiind pe dezvoltator pt toate blocurile si defalcand sumele pe fiecare apartament.

De ieri ne-a pus anunt pe geam, sa mergem sa-i achitam 400 lei contorul pentru a putea mai departe sa ne facem, in sfarsit, noi ca proprietarii contracte pe numele noastru.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Datorie dezvoltator catre compania de apa Daniel196611 Daniel196611 Buna ziua, Va deranjez cu o problema mai complicata. Am cumparat un apartament nou intr-un ansamblu imobiliar (vreo 20 de blocuri). La ultima sedinta de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica mare Ana Maria Br Ana Maria Br Buna ziua! Am cumparat in luna octombrie un apartament iar acum in ianuarie dupa cititea contorului de catre un angajat Enel,a venit factura la energie ... (vezi toată discuția)