avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura energie electrica mare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura energie electrica mare

Buna ziua! Am cumparat in luna octombrie un apartament iar acum in ianuarie dupa cititea contorului de catre un angajat Enel,a venit factura la energie electrica 1200 lei.Am sunat si mi s-a transmis ca nu s a citit contorul si nu s a dat indexul in anul 2017, dar cu toate astea noi am avut facturi din octombrie 2017 pana acum cu sume de 50-70 lei. Fostul proprietar nu doreste sa achite factura de 1200 desi contractul de energie electrica este inca pe numele lui, cu scuza ca nu a locuit el acolo,ci chiriasii de la care nu are chitantele. Ce sanse avem sa nu fim obligati sa achitam aceasta factura imensa scadenta peste cateva zile? Cum sa procedez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Br , utilizator 11:06, 6 Februarie 2018
Obligația de plată revine fostului proprietar pentru consumul anterior vânzării cumpararii
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura energie electrica mare Ana Maria Br Ana Maria Br Buna ziua! Am cumparat in luna octombrie 2017 un apartament iar acum in ianuarie 2018 dupa cititea contorului de catre un angajat Enel,a venit factura la ... (vezi toată discuția)
Factura mare enel Ana Maria Br Ana Maria Br Buna ziua!Am achizitionat in luna oct.2017 un apartament si nu am schimbat sau facut contract cu Enel pe numele nostru din lipsa de timp,copil mic,servici etc, ... (vezi toată discuția)
Subiect: peste noapte aprox 110000 kv - dupa 2 saptamani de la montare contor dragosiordan dragosiordan In continuare este ultima adresa trimisa catre Enel. Intrebarea este ce trebuie facut pentru a fi pregatit si a fi sigur ca nu se va factura si eventual nu ... (vezi toată discuția)