M-am mai interesat si intradevar sunt legi intracomunitare care se aplica, dar poate cineva stie mai bine, eventual in ce perioada se prescriu aceste datorii etc....
Buna ziua, as dori sa aflu ce ar putea sa faca statul german unui roman care a avut firma de tip UG in Germania si a inchis-o fara sa-si plateasca impozitele/datoriile catre stat? E posibil sa-i puna sechestru pe bunurile din Romania sau sa-i dea interdictie in Germania sau sa-l cheme in instanta etc?
Va multumesc!
Da dar pot face contestatie oricum, mi se pare o prostie sa fie la mana agentului chestia asta, ar trebui sa fie o limita de decibeli, ca asa de exemplu un agent care are ciuda pe mine poate sa-mi dea amenda dupa amenda...........daca lui i se pare prea tare.........................X-(
Al 2-le alineat l-am citit si eu, e vorba de orele 22-08, dar din primul nu inteleg. Sunt sau nu de vina, nu exista o limita admisa de decibeli, saun un criteriu dupa care sa se constate daca am avut sau nu muzica prea tare????:-/
Ieri, la orele 16:00, ma aflam parcat in aproprierea unei intersectii, la 50m de cel mai apropiat imobil. Eram cu niste prieteni carora le-am aratat cum merge subwooferul, fiindca vreau sa-l vand. A venit un politist, care a spus ca ma amendeaza pentru tulburarea linistii publice. Pana la urma a mai comentat ceva si s-a luat si a plecat. Vreau sa stiu cine a avut dreptate, eu sau domnul politist...........eu stiam ca intre orele 22 si 08 se considera tulburare.............................va multumesc