avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfiintare firma din Germania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfiintare firma din Germania

Buna ziua, as dori sa aflu ce ar putea sa faca statul german unui roman care a avut firma de tip UG in Germania si a inchis-o fara sa-si plateasca impozitele/datoriile catre stat? E posibil sa-i puna sechestru pe bunurile din Romania sau sa-i dea interdictie in Germania sau sa-l cheme in instanta etc?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raidaru , utilizator 21:54, 26 Iulie 2016
M-am mai interesat si intradevar sunt legi intracomunitare care se aplica, dar poate cineva stie mai bine, eventual in ce perioada se prescriu aceste datorii etc....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in strainatate steh steh Am si eu o rugaminte sa ma ajutati cu un rasp daca se poate in anul 2007 am luat un credit de la o banca din romania si dupa 6 luni nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Fiscul sechestru pe imobil la pfa? Tarzan2012 Tarzan2012 Mama mea are PFA,lucreza in comert. La un moment dat,varsta si boala isi pune amprenta asupra ei. Criza face parte si ea din acest lucru. Nu mai merge ... (vezi toată discuția)
6000 euro avans in antecontract la cumpararea unui apartament, sanse de recupare? TPGeorgiana TPGeorgiana Buna ziua, Ma aflu in situatia in care doresc sa cumpar un apartament cu banii cash, vanzatorul insa are probleme financiare serioare (datorii la fisc, la ... (vezi toată discuția)