Am si eu o rugaminte sa ma ajutati cu un rasp daca se poate in anul 2007 am luat un credit de la o banca din romania si dupa 6 luni nu am mai putut plati ratele ptr ca am ramas fara servici si am mai avut si o societate comerciala in cta dar lasato asa si am datorii la stat de 5700 de lei impozite .....si de o peroada de timp ma aflu in germania la munca si as vrea sa imi cumpar o masina aici sa o inscriu pe germania si as dori sa vin in tara as vrea sa stiu daca mi se poate confisca acea masina ptr ca am o hotarare judecatoreasca definitiva de sechestru pe numele meu .Sau daca nu ma duc cu aceea masina in tara mi se poate confisca de aici ??Va rog frumos daca se poate sa imi raspundeti m-ati ajuta foarte mult
Trebuie sa va interesati la creditorii dvs. daca sunteti sau nu in executare silita ( banci, fisc). Practic, daca masina este inmatriculata in Germania este putin probabil sa o urmareasca vreun organ de executare romanesc atunci cand veti circula in tara pentru ca nu au cum sa stie ca bunul exista.
Inmatriculare auto
gabydutescu
Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) ... (vezi toată discuția)