avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate Darius212

Activitate Darius212



CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cat ati stat în detenție.
Dar, va spuneam ca trebuie făcute verificări.
Și judecatorii mai greșesc în cazurile de acest fel.

București 2023

Gresit. In nici un caz dacă pedeapsa am executat o toată 1 an și 11 luni cu totul nu are cum sa îmi puna doar ce am facut in penitenciar


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce ati executat ar trebui scăzut.
Asa pare...
Insa, trebuie verificat de avocat dosarul dacă vreți sa știți sigur.

București 2023

Nu prea inteleg clar răspunsul . Îmi vor fi calculate doar cele 14 luni sau toată pedeapsa de 1 an si 11 luni? Asta e întrebarea mea
Buna ziua in 2021 am avut o condamnare care a fost de 1 an și 11 luni , am executat aceasta condamnare executand 14 luni după care m au eliberat conditionat (am terminat totul și acele9 luni care au rămas), acum am fost judecat pentru o alta fapta in articolul pluralitate intermediată pentru ca faptele erau concurente și imi rezulta pedeapsa de 3 ani închisoare in total. Întrebarea mea este o sa ma puna sa fac de la 1 an și 11 luni in sus ? Atata timp cât prima pedeapsa este executata complet. Ma refer dacă eu deja am executat 1 an și 11 luni complet eu din 3 ani trebuie sa fac 2 ani pentru eliberararea conditionata nu??

Îmi poate da cineva un raspuns ce pot sa fac?
Ce fel de cerere trebuie sa fac pentru expertiza

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Solutia este in functie de cum interpreteaza organul de up probele.
Permisul vi se restituie doar in cazul in care se dispune o solutie de netrimitere in judecată sau daca veti fi trimis in judecata, in cazul unei solutii de achitare, renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.

Ce fel de cerere va rog sa îmi Spune-ți
Am plătit avocatul dar nu ma ajutat prea mult. Va rog fi ți puțin mai explicit

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie făcută cerere argumentata.
Vorbiți cu avocatul dacă i-ati plătit și acest serviciu avocatial.

Buna seara am o intrebare anul trecut am fost depistat conducând un autovehicul sub influenta substanțelor (cocaina) chestia e ca la momentul acela eu eram perfect lucid trecuseră deja 4 zile. Mi au ajuns analizele dar mi a iesit pozitiv benzocognina 0.030 , acum sa trimis iar un raport la bucuresti pentru o expertiza sa stabilească dacă îmi afecta sau nu capacitatea de a conduce. Întrebarea mea e următoare : dacă se va dovedi prin expertiza ca eu la momentul de fata nu îmi afecta capacitatea de a conduce îmi pot obține permisul inapoi?
Răspuns la discuția Alcool la volan


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

In ce sens vroiati intelegerea cu acuzarea?

Avocatul meu cand a plecat dosarul de la politie la procuror a facut i cerere pentru acord de recunoastere dar mi a respins o direct cererea..
Răspuns la discuția Alcool la volan


Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca aveti avocat angajat si va exercitati apararea in mod eficent, aveti sanse la o individualizare favorabila.


Eu as spera sa primesc o pedeapsa cu amenda penala si nu cu suspendare..
Răspuns la discuția Alcool la volan

~stapuv~ a scris:

Sa speram ca judecatorul tine cont si ca esti incepator si iti da 5 ani cu suspendare, macar 5 ani sa ne fereasca de tine. Si nu iti spun cu rautate. Daca trebuie sa bei .... cheama un taxi, simplu .... si 1.65 la vreo o ora de cand te-au prins e dublu fata de minimul din legea penala. Si sa speram ca se vor misca si pentru tine rotitele tarii la fel, adica sa dureze procesul vreo 3 ani ... plus aia 5 ani ar fi super. In locul tau in loc sa grabesc lucrurile mi-as cauta oferte de adidasi ca o sa ai nevoie.

Cica intreba unu in alt loc ca i-a iesit 1 cand l-au testat da el nu a baut decat o bere jumate, dar i-au zis politisti ca i-a iesit mult ca atunci cand l-au oprit era cu jumatatea in mana nu apucase sa o termine ... no la asta ce sa ii zici ... sa speram ca pe viata il face pieton ... nu?

Frate mie mi a iesit 1.65 in sange nu in fiola in fiola mi a iesit 0.60 si eu sunt slab