Dra as vrea sa stiu ce trebuie sa fac cu administratia tetulara ,deoarece am un ginere (bunicul nepotului) care iar putea fi regulă?Ce trebuie sa faca ca sa devina tutela?
Eu sunt mătușa unui nepot (minor) ,3u nu mai am mult de stat pe acest pământ fiind singura necăsătorit si fara copii m-am decis sa ii las nepotului meu apartamentul ,dar vreau sa ma asigur ca pana închid ochii nu pot fi dat afara .Eu ma gândeam la un fel de donație sa ii fac .
Dar stra nepoata ei a semnată până si cand mătușa a împuternicito pe bunica mea pentru ca sa poate fi îngropată în același mormânt in care este strabunicul ,asta nu inteleg de ce ea a trebuit să semneze (fratele ,lor a murit si ea este frica lui)
Mătușa mea vrea sa imi lase mie apartamentul ei cat mai este in viata, dar ii este frica ca daca mi-o lasa sa nu ramane pe strada ,De aceea intreb daca exista vreun contract prin care se specifica ca eu voi intra in posesia apartamentului după moarte ,dar as vrea sa mentionez faptul că ea are o stra nepoata care vrea apartamentul si cred ca ar fi in stare sa ma dea si in judecata de aceea imi trebuie si un act neatacabil.