Buna seara!Pe scurt,in momentul de fata inca nu a avut loc prima infatisare in procesul de divort,dar sotia mea a parasit domiciliul inca din luna martie,mutandu-se la parintii ei...Apartamentul in care am locuit impreuna l-am achizitionat in timpul casniciei,cu credit ipotecar,pana atunci locuind la socrii mei.Acum apartamentul e scos la vanzare,dar nu se vinde din lipsa de cumparatori.Sotia a venit cu parintii ei sa-si ia o parte din lucruri si nu m-am opus.Ba chiar anterior i-am dus personal lucruri pe care le ceruse.Dar si-a luat atat lucruri personale,cat si bunuri comune,motivand ca parintii ei au contribuit cu bani la cumpararea lor...scarbit de cearta si de agresivitatea cu care o sustineau parintii,i-am lasat sa ia ce vor(tacamuri,mochete,scaune vechi,un fier de calcat vechi,etc,deci nimicuri-au luat pana si covorasul de sters pe picioare de la usa:O).Am replicat ca voi veni sa-mi iau si eu lucrurile personale de la ei de acasa,si mi-au replicat in zeflemea ca n-am cum sa demonstrez ca sunt ale mele,si ca vor veni cand vor vrea sa ia ce vor ei.Drept urmare am schimbat yala,si cand mi-a cerut sotia cheie,am refuzat-o.Am precizat ca poate veni oricand sunt si eu acasa.Evident,au urmat amenintari,dar e si casa mea si lucrurile mele...Mi-a spus ca vine cu politia si sparge usa:-/As vrea s-o vad si pe asta...ce repercusiuni poate avea schimbarea yalei la proces?
Bună seara.Eu şi soţia mea am hotărât de comun acord să divorţăm.Ne-am înţeles să o facem civilizat,fără ceartă şi tam-tam,eu fiind de acord să rămână copilul la ea spre creştere şi îngrijire(are 7 luni).Ea s-a mutat la părinţii ei,eu rămânând în apartamentul pe care l-am cumpărat prin credit ipotecar împreună, în timpul căsniciei.Apartamentul l-am dat spre vânzare,înţelegându-ne să împărţim în mod egal diferenţa rezultată după achitarea creditului.
Soţia mea a înaintat cererea de divorţ redactată de colaboratoarea avocatului ei,care a inclus în motivele invocate o serie de lucruri neadevărate,pe care soţia mea le-a semnalat avocatului.Acesta a motivat că nu au importanţă,ele fiind trecute doar aşa,ca să fie dosarull 'stufos',sau să aibă o bază de plecare :-/
Soţia mea a semnat,dar eu nu sunt de acord cu formularea...E normal ce i-a spus avocatul?Eu i-am sugerat soţiei să-şi retragă cererea şi să depună alta care să nu conţină minciuni...