avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... parasire domiciliu cu recuperare de bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

parasire domiciliu cu recuperare de bunuri

Buna seara!Pe scurt,in momentul de fata inca nu a avut loc prima infatisare in procesul de divort,dar sotia mea a parasit domiciliul inca din luna martie,mutandu-se la parintii ei...Apartamentul in care am locuit impreuna l-am achizitionat in timpul casniciei,cu credit ipotecar,pana atunci locuind la socrii mei.Acum apartamentul e scos la vanzare,dar nu se vinde din lipsa de cumparatori.Sotia a venit cu parintii ei sa-si ia o parte din lucruri si nu m-am opus.Ba chiar anterior i-am dus personal lucruri pe care le ceruse.Dar si-a luat atat lucruri personale,cat si bunuri comune,motivand ca parintii ei au contribuit cu bani la cumpararea lor...scarbit de cearta si de agresivitatea cu care o sustineau parintii,i-am lasat sa ia ce vor(tacamuri,mochete,scaune vechi,un fier de calcat vechi,etc,deci nimicuri-au luat pana si covorasul de sters pe picioare de la usa:O).Am replicat ca voi veni sa-mi iau si eu lucrurile personale de la ei de acasa,si mi-au replicat in zeflemea ca n-am cum sa demonstrez ca sunt ale mele,si ca vor veni cand vor vrea sa ia ce vor ei.Drept urmare am schimbat yala,si cand mi-a cerut sotia cheie,am refuzat-o.Am precizat ca poate veni oricand sunt si eu acasa.Evident,au urmat amenintari,dar e si casa mea si lucrurile mele...Mi-a spus ca vine cu politia si sparge usa:-/As vrea s-o vad si pe asta...ce repercusiuni poate avea schimbarea yalei la proces?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:48, 31 Iulie 2008
Schimbarea yalei nu va avea nicio repercursiune la proces in conditiile descrise de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc cu parintii mei la aceeasi adresa. muncesc, imi vad ... LegesiPedeapsa LegesiPedeapsa Locuiesc cu parintii mei la aceeasi adresa. Muncesc, imi vad de treaba si de viata. Acesti oameni dusmanosi au porniri conflictuale si sunt pusi numai sa imi ... (vezi toată discuția)
Acces in apartament in timpul procesului de divort vb1 vb1 Sotia a parasit domiciliul comun in urma cu doua luni si a introdus actiune de divort. Ea nu mai locuieste in fapt cu mine, insa in lipsa mea vine si ia din ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei tiberiucezar tiberiucezar Buna Ziua, Ce se poate face in cazul in care sotia imi interzice accesul la domiciliul familial.Mentionez ca suntem casatoriti si avem un copil de 4 ... (vezi toată discuția)