Bună seara.Eu şi soţia mea am hotărât de comun acord să divorţăm.Ne-am înţeles să o facem civilizat,fără ceartă şi tam-tam,eu fiind de acord să rămână copilul la ea spre creştere şi îngrijire(are 7 luni).Ea s-a mutat la părinţii ei,eu rămânând în apartamentul pe care l-am cumpărat prin credit ipotecar împreună, în timpul căsniciei.Apartamentul l-am dat spre vânzare,înţelegându-ne să împărţim în mod egal diferenţa rezultată după achitarea creditului.
Soţia mea a înaintat cererea de divorţ redactată de colaboratoarea avocatului ei,care a inclus în motivele invocate o serie de lucruri neadevărate,pe care soţia mea le-a semnalat avocatului.Acesta a motivat că nu au importanţă,ele fiind trecute doar aşa,ca să fie dosarull 'stufos',sau să aibă o bază de plecare :-/
Soţia mea a semnat,dar eu nu sunt de acord cu formularea...E normal ce i-a spus avocatul?Eu i-am sugerat soţiei să-şi retragă cererea şi să depună alta care să nu conţină minciuni...
Buna seara si dvs. Spuneti ca sotia, prin avocat, a formulat cererea de divort. Presupun ca a mers pe divort in culpa comuna, dat fiind ca aveti un copil minor si ati cazut de acord asupra conditiilor divortului; totodata spuneti ca sotia a semnat niste "minciuni" cu care nu sunteti de acord; v-as intreba in ce constau acestea? De obicei se invoca motive mai putin insemnate, lipsa de comunicare, afectiune, implicare samd, motive menite sa nu jigneasca pe nimeni dar care sa fie suficiente pentru desfacerea casatoriei. Nu are rost sa retrageti cererea de divort, daca nu puteti accepta motivele invocate de sotie, formulati cerere reconventionala.
Apel divort
adinutza.2008
Reclamantul (sot) a introdus o actiune avand ca obiect \"divort cu minori\". Parata a omis sa solicite in cererea reconventionala si desfacerea casatoriei, ... (vezi toată discuția)
Consiliere juritica
lmariand
buna ziua
ma numesc marian si am deschis o actiune de divort.la prima infatisare nu sa prezentat pirita iar la a doau infatisare sa prezentat o avocata care ... (vezi toată discuția)