avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... consiliere juritica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

consiliere juritica

buna ziua
ma numesc marian si am deschis o actiune de divort.la prima infatisare nu sa prezentat pirita iar la a doau infatisare sa prezentat o avocata care mia dat o cerere reconventionala(as vrea sa stiu ce este aceasta) care e semnata de un anumit avocat si in instanta sa prezentat un alt avocat .as vrea sa stiu daca e legal sau se poate invoca viciu de procedura va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:02, 6 Iulie 2010
Cerere reconventionala inseamna ca parata are pretentii in legatura cu cererea dvs. Prin ea poate solicita si parata divortul.
Nu sunt vicii de procedura daca are mai multi avocati, poate renunta la unii si angaja altii si poate avea 100.
Dar de ce ati dori sa invocati vreun viciu, nu sunteti reclamantul? deci interesul dvs. e sa divortati, deci sa nu existe motive de incetare a procesului.

Daca v-ati razgandit si nu doriti sa divortati puteti sa va retrageti cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort deni denisa deni denisa Buna ziua la prima infatisare reclamantul nu sa prezentat.Instanta a dat aminare ptr ca nu a semnat cauza cu piritul si autoritatea tutelara.Acum reclamantul ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala gina_gina gina_gina Buna seara!ce este cererea reconventionala?Cum se formuleaza aceasta cerere reconventionala?Cand se depune aceasta cerere daca deja a avut loc o infatisare in ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala partaj chris4 chris4 Ati putea sa ma ajutati , Am fost chemata in judecata privind un partaj, (iesirea din indiviziune) dupa o perioade de 26 de ani de divort de catre fostul ... (vezi toată discuția)