Buna seara, Astazi am fost la ultima înfățișare intr-un proces in care am fost intimat ! Am văzut pe site la judecătorie ca mi sa respins plângerea ! In cât timp îmi vine acasă hotărârea definitiva ? Și când predau permisul ? Va mulțumesc anticipat !
Victime nu au fost ! In schimb in intersecția aceea cum spune si in decret este o porțiune de 20 de metri de linie continuă! Eu începând depășirea pe linie discontinua si terminând depășirea si accidentul pe linie continuă! Va multumesc de raspuns ! :) si astept următorul:)
Buna ziua, marti pe data de 06.08.2019 h : 06:35 ! pe un drum cu linie dicontinua am intrat in depasirea la o Dubita care transporta marfa ! nestiind ca urmeaza o intersectie de druumuri decalate ! pana sa incep sa termin manevra de depasire din drumul secundar a iesit o masina fara sa se asigure, a intrat in mine eu in Dubita ! am fost ca o `pana` intre cele doua masini ! si m-a scos pe mine vinovat si pe cel care a iesit de pe drumul secundar , eu efectuand depasirea regulamentar si nevazandu-l pe cel cu masina din drumul secundar care a intrat in mine si cei de la politie nu au vrut sa imi dea asigrarea celui care a iesit din drumul secundar a zis ca nu pot ! ce este de facut ! Va multumesc anticipat !