avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate uip1280

Activitate uip1280

multumesc mult de sfat! procesul are loc luna viitoare. O sa va tin la curent cu cele intamplate.
multumesc mult de raspuns! voi invoca motivele de nulitate ! De fapt chiar probele lor video face ca procesul verbal sa fie nul , pt ca masina filmata cu camera video nu este aceeasi cu cea din descrierea procesului verbal procesul verbal
Anul trecut am facut o depasire neregulamentara trecand peste linia continua!
Am fost filmat de un echipaj al politiei,mi s-a dat o amenda si mi s-a ridicat permisul de conducere. BL:art100,aln3,lit e/oug195.2002 Pana aici toate bune si frumoase.
La intocmirea PV-ului domnul politist a trecut gresit numarul de inmatriculare al autoturismului pe care l-am condus (care de fapt nici nu este proprietate personala).
In loc de xx.85.xxx a trecut xx.65.xxx . Eu am semnat Pv-ul.
Am facut plangere la pv, a fost respinsa pt ca nu am indicat corect baza legala a celor sustinute de mine.
Cam care ar fi baza legala a celor prezentate de mine. Un sfat va rog! Va multumesc.
Este vorba de Bunica mea,care a facut un memoriu: Citez

"Numele meu este Suman Maria,domiciliata in Vadu Moldovei com Vadu Moldovei , jud Suceava ,in varsta de 95 ani.
Nemultumirea mea provine de la o suprafata de pamant intravilan de 0,33 ha, suprafata aflata in vecinatatea casei mele si ocupata abuziv de numita Manolea C. Aneta ,cu domicilul in aceeasi localitae ,pentru care m-am judecat cu sus-numita timp de 10 ani.
Prin sentinta civila nr 374 din 23.02.2000 , Judecatoria Falticeni hotaraste ca actiunea numitei Manolea C Aneta se constituie ca nefondata.
Dupa acea actiune ,curtea hotaraste ca dreptul de posesie asupra lotului in cauza este al meu.
Judecatoria Falticeni emite la data de 23.02.2006 , dupa o cerere depusa de mine , o investire cu formula executorie ,prin care conform sentintei civile nr 374/23.02.2004 a judecatoriei Falticeni ,DEFINITIVA SI IREVOCABILA prin Decizia civila nr 2390/19.11.2002,devin proprietar de drept al lotului aflat in litigiu.

Cu toate ca instanta mi-a dat de fiecare data dreptate ,nu sunt nici la momentul de fata pusa in osesie,din cauza relei intentii a unora dintre functionarii primariei,care ar fitrebuit sa rezolve problema.

Am inaintat de mai multe ori sesizari scrise adresate primariei Vadu Moldovei ,postului de politie,prefecturii Suceava,,dar tot am fost amanata.

Cei indreptatiti trebuie neaparat sa ia o decizie si sa fiu pusa in posesie . Stiu ca, probabil termenul investirii cu formula executorie ,EXPIRA,iar dupa aceea documentul devine nul. Singura mea parere este ca poate cei raspunzatori cu indeplinire acestei hotarari sunt corupti si nu au nici un interes sa rezolve problema.

In ultimile 2 saptamani ,tot am fost plimbata de la Falticeni la Primaria Vadu Moldovei , pentru a aduce xerocopii la schita lotuli si de la alte file din dosarul aflat la judecatorie ,pentru a demonstra noii cinduceri a Primariei Vadu Moldovei ,ca de fapt terenul este al meu, de parca hotararea definitiva si irevocabila nu ar fi fost de ajuns.? Si in afara de toate aceste fapte, am cheltuit inca o serie de bani pe drumuri si pentru a obtine aceste copii.
Singura mea dorita este sa fiu indreptatita si sa nu mai fi purtata de la un birou la altul si sa aflu ce dovezi mai trebuie sa inaintez ca sa mi se faca dreptate , ca m-am saturat de 10 ani prin tribunale si judecati. "

Unde si cui ar trebui sa ma adresez ca sa se rezolve problema?

Am 29 ani sunt din Constanta si am serviciul stabil in Constanta
Am o matusa de 89 ani in Brasov care locuieste singura intr-o locuinta sociala de 9 luni de zile . Starea ei de sanatate nu este buna,poate merge prin casa dar in exterior trebuie insotita,uneori uita anumite chestii, si nu poate sa isi faca singura cumparaturi.
Eu sunt singura persoana care are grija de ea. In sensul ca :
1:am angajat 'la negru' o femeie sa o supravegheze ,sa ai faca de mancare, sa o spele;
2:cel putin o data pe luna ma duc la ea sa vad ce mai face , sa ii achit toate datoriile la intretinere ,curent ,etc
Mi-am facut o procura la un notar sa o pot reprezenta.

Gradul meu de rudenie cu ea : este sora bunicii mamei mele . Nu are copii si toate rudele ei au abandonat-o.

Problema este urmatoarea: Pot eu sa intru in posesia locuintei sociale, ca dupa o perioada de timp sa o pot cumpara?
Ce ma sfatuiti sa fac?

Mi-am facut un dosar pe care l-am depus la primarie cu :cererea de incadrare in spatiu
mi-am facut recent buletin de Brasov pe alta adresa decat a matusii

Mentionez faptul ca m-a crescut de la varsta de 3 ani si m-am atasat foarte mult de ea.