avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Activitate Alex.cinta

Activitate Alex.cinta

Răspuns la discuția Repaus saptamanal
Corect. Practic eu în săptămâna 28.10-03.11,luni-duminica,nu am nici o zi de repauz. Am 3 zile de CO și 4 muncesc. După care luni am liber, o zi.
Salut. Treaba sta în felul urmator: pe data de 28,29 și 30 (luni, marți, miercuri) am concediu de odihna. Pe data de 31(joi) lucrez. Pe 1,2 și 3(vineri, sâmbătă și duminică) lucrez iar. Practic eu nu am cele 2 zile de odihna pe care ar trebui sa le am. Este legal?
Bună ziua. De curând mi-am depus demisia de la locul de munca. Totul s-a rezolvat, nu a mai fost cazul de preaviz. Înainte sa plec, m-am interesat și mai aveam 11 zile de concediu de odihna pe care puteam sa mi le iau, iar ei mi-au spus ca mi le vor plăti.
Firma la care lucram oferea bonus lunar prima de compensare a salariilor, din ianuarie 2018. A fost alegerea lor sa ofere acest bonus în locul creșterii salariului brut.
OK, pana aici totul bine. Când mi-am luam anul trecut concediu, ei mi-au oferit atunci si prima de compensare pt acele zile. În schimb, acum la lichidare, nu. Am întrebat de ce și mi s-a răspuns ca nu mi-am luat concediul cât timp am fost angajatul lor, asa ca nu îmi oferă și acei bani, ajungând acum sa iau pt 11 zile de concediu, cam 70% din banii pe care trebuia sa ii iau. Este corect cum au procedat?