avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zile concediu de odihna în caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zile concediu de odihna în caz de demisie

Bună ziua. De curând mi-am depus demisia de la locul de munca. Totul s-a rezolvat, nu a mai fost cazul de preaviz. Înainte sa plec, m-am interesat și mai aveam 11 zile de concediu de odihna pe care puteam sa mi le iau, iar ei mi-au spus ca mi le vor plăti.
Firma la care lucram oferea bonus lunar prima de compensare a salariilor, din ianuarie 2018. A fost alegerea lor sa ofere acest bonus în locul creșterii salariului brut.
OK, pana aici totul bine. Când mi-am luam anul trecut concediu, ei mi-au oferit atunci si prima de compensare pt acele zile. În schimb, acum la lichidare, nu. Am întrebat de ce și mi s-a răspuns ca nu mi-am luat concediul cât timp am fost angajatul lor, asa ca nu îmi oferă și acei bani, ajungând acum sa iau pt 11 zile de concediu, cam 70% din banii pe care trebuia sa ii iau. Este corect cum au procedat?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:30, 10 August 2019
Suma primita pentru CO este media veniturilor realizate in ultimele 3 luni dinaintea lunii in care incepe acesta.

Suma primita la incetarea CIM pentru Co neefectuat este la nivelul salariului brut negociat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa-mi iau concediu in preaviz pentru ca altfel nu este platit amimitrea amimitrea Pe data de 21.03.2011 mi-am depus demisia de la actualul loc de munca. Cererea mi-a fost aprobata dar pentru ca mai am 5 zile de concediu ma obliga sa-mi iau ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Pe data de 9 ianuarie am fost data afara ( in preaviz) pana pe 7 februarie. Stiu ca si pentru aceasta perioada de o luna si 7 zile as avea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu de odihna Andrei Gica Andrei Gica Din cate stiu indemnizaţia de concediul de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimile 3 luni anterioare plecării în concediul ... (vezi toată discuția)