avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Neicu Diana Georgiana

Activitate Neicu Diana Georgiana

Bună ziua! Am terminat primul an la o facultate din București și am aflat ca nu este acreditată. Pot sa ma transfer la aceeași specializare, dar la o facultate acreditata?
Răspuns la discuția Contract de vânzare-cumpărare

Nu s-a efectuat documentație cadastrală.
Adina Lupascu a scris:

La data emiterii titlului de proprietate, in 2003, s-a efectuat documentație cadastrală? Există posibilitatea ca suprafața trecută în contractul din 1995 să fi fost măsurată greșit (motivat de mijloacele tehnice deficitare existente la acea dată) sau ca suprafața să fi suferit modificări determinate ocuparea acestuia de către corpurile de proprietate vecine. De principiu, în lipsa unui viciu care să determine nulitatea actului, de formă sau de consimțământ, actul din 2003 este valabil, sub rezerva că suprafața trecută în acesta poate fi corectată, dacă este cazul.

Bună ziua! Am un contract de vânzare-cumpărare din 1995 pe un teren cu suprafața de 2655,50 mp, din această suprafață, exista un plan pe 1771,70 mp, iar tatal meu mi-a dat 2/3 din 1771,70 mp. In 2003, a fost scos un titlu de proprietate pe o suprafață de 2600 de mp, ci nu pe 2655,50 mp. Fiind această greșeală, care act rămâne valabil? Contractul de vânzare-cumpărare sau titlul de proprietate?