avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua! Am terminat primul an la o facultate din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua! Am terminat primul an la o facultate din București ...

Bună ziua! Am terminat primul an la o facultate din București și am aflat ca nu este acreditată. Pot sa ma transfer la aceeași specializare, dar la o facultate acreditata?

Alte discuții în legătură

Univ buc-specializare cu autorizatie de functionare Radu9906 Radu9906 Buna ziua! De curand am intrat la Universitatea Bucuresti, mai exact la Cibernetica. Aceasta specializare a fost infiintata in anul 2017 si am vazut ca nu este ... (vezi toată discuția)
Studii la facultati autorizate dar neacreditate CIULEILACRAMIOARA CIULEILACRAMIOARA Buna ziua! Muncesc in strainatate cu contract legal,studiez in Romania primul an FR la o universitate care este doar autorizata pe domeniul ... (vezi toată discuția)
Autorizare de funcþionare provizorie invatamant superior virtual_Center virtual_Center Buna ziua! Sunt stundent al unei facultati tehnice si in anul universitar 2012-2013 a aparut o specializare noua autorizata sa functioneze ... (vezi toată discuția)