avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Autorizare de funcþionare provizorie invatamant ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Autorizare de funcþionare provizorie invatamant superior

Buna ziua!

Sunt stundent al unei facultati tehnice si in anul universitar 2012-2013 a aparut o specializare noua autorizata sa functioneze provizoriu(AP) pe o perioada de 5 ani.
Intrebarea mea este urmatoarea: Desi prind ultimul an autorizat, atunci cand termin facultatea diploma de licenta e privita de angajator, ca diploma de licenta a unui coleg de la alta specializare acreditata? Adica are acreditare?
Mentionez faptul ca facultatea nu a cerut verificarea specializarii pentru a o acredita permanent!

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 01:16, 7 Februarie 2014
Poate nu m-am exprimat prea bine... ma refer la faptul ca facultatea nu vrea sa mai investeasca din nou in aceasta specializare, deci in concluzie cei din conducerea facultatii nu vor sa vina o comisie ARACIS, sa autorizeze/ acrediteze specializarea in cauza. Asadar, noi cei ce terminam aceasta facultate,exact in ultimul an de autorizare provizorie, avem aceleasi drepturi ca cei ce termina la aceeasi facultate, de profil aproape asemanator, dar cu specializare acreditata?
Examenul de licenta ar trebui sa il sustineti in cadrul unei facultati acreditate. E cel mai sigur asa.
Cum veti fi privit? Posibil sa va treziti ca nu e recunoscuta, posibil sa nu fie interesat angajatorul de diploma dv.
Eu zic sa va interesati unde veti sustine licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Ieri 14.07.2009, MECI a publicat 2 liste cu specializarile si formele de invatamant acreditate sau autorizate provizoriu din cadrul Universitatii Spiru Haret, ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)