avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Univ Buc-specializare cu autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Univ Buc-specializare cu autorizatie de functionare

Buna ziua! De curand am intrat la Universitatea Bucuresti, mai exact la Cibernetica. Aceasta specializare a fost infiintata in anul 2017 si am vazut ca nu este acreditata ci are autorizatie de functionare. Intrebarea mea este, pot veni din anul 2 la Cibernetica ASE?(specializare acreditata) Se dau diferente, sau trebuie sa reiau totul din primul an? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 21 Septembrie 2018
Trebuie sa intrebati la Facultatea de Cibernetica - ASE care sunt conditiile de transfer de la Universitatea Bucuresti la ei.
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate transfera studentul de la o facultate la alta? caraghe caraghe as dori sa stiu daca este posibil transferul unui student de la o facultate de medicina privata, acreditata ,din bucuresti, la o alta de medicina de stat ,tot ... (vezi toată discuția)
Economist sau contabil? elenavvasile elenavvasile Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care este diferenta dintre un economist si un contabil? Pe langa raspunsul la aceasta intrebare as mai dori un sfat, daca ... (vezi toată discuția)
Transfer de facultati CameliaOlaru CameliaOlaru Este posibil sa ma transfer de la FEAA(Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor) din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza la ASE Bucuresti si sa ... (vezi toată discuția)