avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Transfer de facultati
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Transfer de facultati

Este posibil sa ma transfer de la FEAA(Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor) din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza la ASE Bucuresti si sa imi aleg specializarea,avand in vedere ca sunt in primul an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 19 Decembrie 2015
Transferul il poti face inainte de inceperea anului universitar. Adica, mai frecventezi la Iasi pana termini si semestrul al II-lea iar apoi poti face cerere de transfer.
Nu conteaza specializarea la care te transferi atat timp cat ai numarul minim de credite transferabile pentru a intra in al doilea an (la noua facultate).
Procedura de transfer de la alte universitati la A.S.E., la studiile universitare de licenta cu frecventa si la distanta
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Nu ma pot inscrie la academia de politie MariusAB MariusAB Sunt in anul III la Universitatea \\"Alexandru Ioan Cuza\\" din Iasi, la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor. In semestrul I al primului an de ... (vezi toată discuția)
Cum pot intenta proces unei universitati in romania Radu.Chialda Radu.Chialda Am absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza in 2006 cu licenta in filosofie, apoi am urmat un master si un program de doctorat pana in 2014. Problema este ca ... (vezi toată discuția)