avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot intenta proces unei universitati in Romania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot intenta proces unei universitati in Romania

Am absolvit Universitatea Alexandru Ioan Cuza in 2006 cu licenta in filosofie, apoi am urmat un master si un program de doctorat pana in 2014. Problema este ca asa de bucuros am fost terminind cu o nota mare licenta, ca nu m-am uitat atunci la data scrisa pe diploma de licenta, adica 2008, nu 2006. Nu mi-am dat seama de acest fapt nici mai tarziu cand am accesat studii post universitare unde diploma de licenta era detinuta in original in dosarele de la universitate sau in copie. Dar am observat mult mai tarziu dupa ce am plecat in United Kingdom si am incercat sa folosesc diplomele pentru a obtine un loc de munca in sistemul lor educational. Am intampinat de cele mai multe ori problema falsitatii diplomei pe motiv ca eu declaram data absolvirii in 2006, dar pe diploma imi scria 2008. Asadar nu am putut beneficia de diploma obtinuta si mi-a adus mai mult deservicii in cariera decat beneficii aceasta mica greseala. Acum as dori sa mi se faca dreptate si sa mi se corecteze diploma, plus daune morale pentru o cariere pierduta. As dori sa imi spuneti cum as putea sa intentez proces pentru aceasta cauza Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:42, 23 Mai 2019
intai si intai, ati cerut Universitatii sa corecteze eroarea? in ce an ati experimentat neplacerile albionice?
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! chiriaclavinia29 chiriaclavinia29 Am absolvit facultatea de Filosofie si Stiinte Social Politice ,specializarea Stiinte Politice , in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi .Sunt ... (vezi toată discuția)
Suplimentul la diploma felicias65 felicias65 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea problema : Am absolvit facultatea in anul 2005 si nu am promovat exemenul de licenta in sesiunea august 2005. ... (vezi toată discuția)